Fjernhealing: 
20 min kr.350,- 
 
NYT NYT NYT
Behandling af kroppen
Fysiske skavanker og slitage m.m.
Blæserens Frekvenser er skabt af:
Infrarøde stråler

Terahertz teknologi:
Aktivere dine sunde celler herunder også stamceller, og eliminerer syge muterende Celler.

Quantum teknologi:
Genererer skalar energi, der giver energi til vores celler, balancere vores hormonsystem, styrker kroppen, producerer healende energi, og trænger dybt ind i vitale organer.

Optisk Kvarts teknologi: forstærker den energi der genereres fra blæseren, hvilket skaber et mere kraftfuldt resultat.
Efterligner 1/40 af solens UV energi, samt styrker aurafelterne i kroppen.
 
1 time kr.500,- 
 
kalder din klinik på denne magiske blæser
er der mulighed for oplæring og salg.
skriv til mig i kontakt.
 
Bemærk at klinikkens trapper gør det svært for gangbesværede ❤️
Beklager
 
 
 
 
 
Min udviklingsvej:
Jeg brænder for den ny tids udvikling af det rene og frie menneske, for det højeste gode til alt levende og moder jord.
 
Udover mange ny kanaliserede Healings Redskaber.
Har jeg udviklet mig gennem masser af selv studier, Healing og egen kanalisering, indre undervisning og indre rejser.
 
Ny tids bevidsthed, Shamanisme og Energi Terapi, 
som skaber dyb kontakt til din indre kraft, har en stor plads i mit hjerte.
 
Min fortid:
Psykoterapi, dybde terapi, det holistiske menneske syn, regressions terapi, stressterapi.
 
I dag er det hele sammensat og arbejder sammen med naturens kraft i mig, Shamanisme og energi terapi, som har skabt magisk lysarbejde og balance til glæde for mig selv og mange andre.
💚 Hjertelig Velkommen
 
 
......................................................
 
  
 

Private Sessions

 
 
Artikkel
 
 
   Takanaiya Schanne Bruun 
  Den ny tids Shaman er kærlighed  
Vil du være hel igen ?
 
Jeg er Sjæle healer og gennem din bevidsthed, kroppens psykologi og energi finder vi ind i naturen i dig. Jeg væver dit indre og støtter dig i at favne og lytte til din egen sjæls bestemmelse. Sammen kalder vi din kraft hjem i balance og harmoni. Du opdager hvor smuk du er i hjertet og begynder at respektere din egen kraft.
 
Takanaiya betyder:
At gøre hel fra det højeste Guddommelige jeg er et medie som kanaliserer ny medicin til den ny tids højere bevidsthed, healende redskaber bliver opgraderet med permanent renselse til at løfte og opløse gamle tunge energier som vi bære fra fortidens opdragelse og som skaber frygt for hinandens kraft. ( forkertheds følelser) 
Derefter har jeg gået et stykke vej sammen med White Eagle medicine woman fra Alaska hendes fantastiske kanal har vejledt og guided mine Vissioner.  
 
Jeg fik en smuk titel og indvielse sidst i 2017 som fødselshjælper til at bære sjælen i kroppen, vejen til at følge sit hjerte for det højeste gode, som er så vigtig for at blive i balancen i de høje vibrationer som moder jord åbner for nu, og som hele vores samfund skal lære rigtigt meget af. 
 
Mit program er i dag sammensat direkte fra min sjæls kontakt, hvor du får hjælpen til at din maskuline og feminine energi mødes for at skabe balance i dine følelser, krop og sind tilpasset lige netop dig. 
Jeg modtager beskeder på hvordan lige netop du bliver påvirket i udrensningen af gammel energi ud fra dit tema.
 
Min opgave er at hjælpe mennesker ud af fortidens begrænsende mønstre for at samle alle dele af sig selv, løfte og rense stress og tunge følelser og overfører ny energi til vejen ind i en højere hjertebevidsthed, hvor du lære at favne dig selv og det du indeholder.
 
Jeg har gået den hårde vej gennem livet, som i dag bliver ved med at udvikle sig gennem min indre shaman, rejsen bliver dybere og dybere og smukkere og smukkere, jeg samarbejder med naturens kraft, universets indstrømninger af energier til moder jord, kærligheds ceremonier i samarbejde med vindene. Jeg bruger Shamantrommen, blomster, planter, kraftdyr og fuglenes budskaber til personlig udvikling i mine Workshops og Ceremonier.
 
Jeg kanalisere kærlighedens budskaber og symboler i mine Healings redskaber. Kanalisere nye og lettere metoder til healing, en kortere vej til balance. 
Har stor Kærlighed til Shaman Trommens hjertelyd, som er et fantastisk redskab til at kalde din sjæls energi hjem.
 
Trommen er også blevet opgraderet med permanent rensende energi og en kraft der passer ind i den ny tids løft, hver tromme har sin egen personlighed og budskab og forener himmel og Jord, trommen henter nøjagtigt den energi som du har brug for i din udvikling.
 
Jeg modtager intuitive budskaber og lyde fra fuglene som er det engle og mestre der viser sig på himlen. 
Jeg sætter alt hvad jeg møder fri af menneske skabt destruktiv bevidsthed dette gælder for både mennesker og dyr, i mig selv og alle der er klar. 
 
Udviklingen på jorden går stærkere end nogen sinde før moder jord er i stor udvikling ind i en højere vibration og det samme er du, derfor må vi alle gå ind og tage ansvar hver især for vores indre balance og lære at behandle os selv med respekt og nænsomhed.
 
Det vil sige at en transformation er i gang hos os alle, vi skifter energi og renser ud af alt destruktivt som står i vejen for at en smukkere vej kan komme til både i dig og på jorden.
 
Vi må alle Lære at være tro mod os selv, er vi tro mod os selv er vi det også mod andre og jorden.
 
Vælger vi at løfte os selv hjælper vi både planeten os selv og dem omkring os og kommer til at leve et liv i overskud, lethed og glæde hvor vi kan læne os tilbage og modtage hvad vi ønsker i hjertet.  
Hjertelig Velkommen. 

   Workshops og sessions der løfter dig ind i din hjerte energi

Se Kalender

 

 

 

 
 
 

 

Takanaiya Schanne Bruun

Sessions i Kongensgade Odense

 
Parterapi/Ceremoni
se linket: Pris kr.1500,- 
 
klik
 
 
 
 
Sjælsterapi personlig sessions 1-1 kr.1200,-
 
Sjæls terapi er både samtale, clairvoyance, healing og forløsning samt redskaber til at heale dig selv.
 
Jeg kobler mig på dit hjerte og energi, ser ind i dine tal, hvor er du nu, og Tarotten hjælper os med at nå dybt. Hvad står i vejen for at du kan tage de næste skridt, dit tema er vigtigt og dine spørgsmål er velkommen.

Det handler meget om at løsne begrænsemde mønstre, at komme ind og favne kraften og skønheden i dig selv. Vejen til ny energi - heale huller og traumer. Mærke din hjerteenergi Indefra og ud.

Der sker det der sker, med besøg af smukke engle og dine vejledere.
Møder vi en smerte bliver den hurtigt forløst og healet. Altid i en kærlig ånd. ❤️ Med trommen og shamanistiske redskaber skabt til tiden nu kalder jeg din kraft hjem sammen med dig. 

Sjæls Terapi forløb.

personlig sessions 1-1
 
For dig der har mistet dig selv til stress eller sygdom og trænger til støtte hjem i din kraft. Sjæls terapi er både samtale, clairvoyance, healing og forløsning samt redskaber til at hjælpe dig selv i forløbet og efter.
 
Der arbejdes dybt med dine udfordringer og dit sjælslys kaldes ind, så du kan lære det at kende, du bliver guided til at gøre plads og respektere din kraft, skabe overskud så du kan følges med din energi i livet og stoppe med at brande dit lys.

Pris.1 beh. kr.1200,-  ca.halvanden time
5 beh. 5000,-  

Healings sessions i Odense City - 50 min. 795kr.

Healingen arbejder som en guided rejse, til ny bevidsthed, gennem dit personlige tema. Sammen rejser vi dybt ind, transformere og forløser og henter din kraft hjem.
Du bliver sat fri til at gå nye veje. Rejsen henter visdom, gennem lyd, rasle, krystaller og shamantromme.  

 
Mulighed for online sessions .
Online sessions indbetales inden aftalen. 
mobilepay tlf. 20457
konto 3409 -117 41 304

Bemærk at klinikkens trapper gør det svært for gangbesværede ❤️

Beklager

 
 
 
 
 
Takanaiya Schanne Bruun | CVR: 30254953 | Kongensgade 13,Baghuset, 5000 Odense C - Fyn | Tlf.: 60 71 02 22