Online tilbud:
Sjælehealing/ Shamankraft

Du kan bestille en privat online sessions til kun kr.1000,- varihed 75 min hos Takanaiya.
Sammen rejser vi dybt ind, transformere, forløser og henter din kraft hjem.
Du bliver sat fri til at gå nye veje.
Jeg forbinder mig til dit hjerte og følger dig igennem de udfordringer som er klar til at blive belyst i dig.
 
 
 
 
 
Min udviklingsvej:
Jeg brænder for den ny tids udvikling af det rene og frie menneske, for det højeste gode til alt levende og moder jord.
 
Udover mange kanaliserede Healings Redskaber.
Har jeg udviklet mig gennem masser af selv studier, Healing og egen kanalisering, indre undervisning og indre rejser.
 
Ny tids bevidsthed, Shamanisme og Energi Terapi, 
som skaber dyb kontakt til din indre kraft, har en stor plads i mit hjerte.
 
Min fortid:
Psykoterapi, dybde terapi, det holistiske menneske syn, regressions terapi, stressterapi.
 
I dag er det hele sammensat og arbejder sammen med naturens kraft og min indre Shaman som har skabt magisk lysarbejde og balance til glæde for mig selv og mange andre.
💚 Hjertelig Velkommen
 
 
 
  
 

Private Sessions

 
 
Private Sessions
Din Helt Personlige Trommerejse
fysisk møde kr.1300,- Ca.1.1/2 Time

Jeg kobler mig på dit hjerte og energi, ser ind i dine tal, hvor er du nu, og Tarotten hjælper os med at nå dybt. Hvad står i vejen for at du kan tage de næste skridt, dit tema er vigtigt og dine spørgsmål er velkommen.
Det handler meget om at løsne begrænsemde mønstre, at komme ind og favne kraften og skønheden i dig selv.
Vejen til ny energi - heale huller og traumer.
Mærke din hjerte energi Indefra og ud.

Der sker det der sker, med besøg af formødre/fædre, kraftdyr, og dine vejledere. Møder vi en smerte bliver den hurtigt forløst og healet.

Altid i en kærlig ånd. ❤️
Med trommen og shamanistiske redskaber skabt til tiden nu sender jeg dig på trommerejse i dit personlige tema og kalder din kraft hjem sammen med dig.

Velkommen
 
 
Artikkel
 
 
 
 
   Takanaiya Schanne Bruun 
  Den ny tids Shaman er kærlighed  
Vil du være hel igen ?
 
Jeg er Sjæle healer og gennem din bevidsthed, kroppens psykologi og energi finder vi ind i naturen i dig. Jeg væver dit indre og støtter dig i at favne og lytte til din egen sjæls bestemmelse. Sammen kalder vi din kraft hjem i balance og harmoni. Du opdager hvor smuk du er i hjertet og begynder at respektere din egen kraft.
 
Takanaiya betyder:
At gøre hel fra det højeste Guddommelige jeg er et medie som kanaliserer ny medicin til den ny tids højere bevidsthed, healende redskaber bliver opgraderet med permanent renselse til at løfte og opløse gamle tunge energier som vi bære fra fortidens opdragelse og som skaber frygt for hinandens kraft. ( forkertheds følelser) 
Derefter har jeg gået et stykke vej sammen med White Eagle medicine woman fra Alaska hendes fantastiske kanal har vejledt og guided mine Vissioner.  
 
Jeg fik en smuk titel og indvielse sidst i 2017 som fødselshjælper til at bære sjælen i kroppen, vejen til at følge sit hjerte for det højeste gode, som er så vigtig for at blive i balancen i de høje vibrationer som moder jord åbner for nu, og som hele vores samfund skal lære rigtigt meget af. 
 
Mit program er i dag sammensat direkte fra min sjæls kontakt, hvor du får hjælpen til at din maskuline og feminine energi mødes for at skabe balance i dine følelser, krop og sind tilpasset lige netop dig. 
Jeg modtager beskeder på hvordan lige netop du bliver påvirket i udrensningen af gammel energi ud fra dit tema.
 
Min opgave er at hjælpe mennesker ud af fortidens begrænsende mønstre for at samle alle dele af sig selv, løfte og rense stress og tunge følelser og overfører ny energi til vejen ind i en højere hjertebevidsthed, hvor du lære at favne dig selv og det du indeholder.
 
Jeg har gået den hårde vej gennem livet, som i dag bliver ved med at udvikle sig gennem min indre shaman, rejsen bliver dybere og dybere og smukkere og smukkere, jeg samarbejder med naturens kraft, universets indstrømninger af energier til moder jord, kærligheds ceremonier i samarbejde med vindene. Jeg bruger Shamantrommen, blomster, planter, kraftdyr og fuglenes budskaber til personlig udvikling i mine Workshops og Ceremonier.
 
Jeg kanalisere kærlighedens budskaber og symboler i mine Healings redskaber. Kanalisere nye og lettere metoder til healing, en kortere vej til balance. 
Har stor Kærlighed til Shaman Trommens hjertelyd, som er et fantastisk redskab til at kalde din sjæls energi hjem.
 
Trommen er også blevet opgraderet med permanent rensende energi og en kraft der passer ind i den ny tids løft, hver tromme har sin egen personlighed og budskab og forener himmel og Jord, trommen henter nøjagtigt den energi som du har brug for i din udvikling.
 
Jeg modtager intuitive budskaber og lyde fra fuglene som er det engle og mestre der viser sig på himlen. 
Jeg sætter alt hvad jeg møder fri af menneske skabt destruktiv bevidsthed dette gælder for både mennesker og dyr, i mig selv og alle der er klar. 
 
Udviklingen på jorden går stærkere end nogen sinde før moder jord er i stor udvikling ind i en højere vibration og det samme er du, derfor må vi alle gå ind og tage ansvar hver især for vores indre balance og lære at behandle os selv med respekt og nænsomhed.
 
Det vil sige at en transformation er i gang hos os alle, vi skifter energi og renser ud af alt destruktivt som står i vejen for at en smukkere vej kan komme til både i dig og på jorden.
 
Vi må alle Lære at være tro mod os selv, er vi tro mod os selv er vi det også mod andre og jorden.
 
Vælger vi at løfte os selv hjælper vi både planeten os selv og dem omkring os og kommer til at leve et liv i overskud, lethed og glæde hvor vi kan læne os tilbage og modtage hvad vi ønsker i hjertet.  
Hjertelig Velkommen. 

   Workshops og sessions 

Se Kalender

 
              
 

 

 

 
 
 

 

Takanaiya Schanne Bruun

Parterapi/Ceremoni
se linket: Pris kr.2300,- 
 
klik
 
 
 
Filmen er fra Odense
i Hellerup ser lokalet sådan ud.
 
 
Sjælsterapi personlig sessions 1-1 kr.1300,-
Din personlige trommerejse - 2 timer.
 
Sjæls terapi er både samtale, clairvoyance, healing og forløsning samt redskaber til at heale dig selv.
 
Jeg kobler mig på dit hjerte og energi, ser ind i dine tal, hvor er du nu, og Tarotten hjælper os med at nå dybt. Hvad står i vejen for at du kan tage de næste skridt, dit tema er vigtigt og dine spørgsmål er velkommen.

Det handler meget om at løsne begrænsemde mønstre, at komme ind og favne kraften og skønheden i dig selv. Vejen til ny energi - heale huller og traumer. Mærke din hjerteenergi Indefra og ud.

Der sker det der sker, med besøg af smukke engle og dine vejledere.
Møder vi en smerte bliver den hurtigt forløst og healet. Altid i en kærlig ånd. ❤️
Med trommen og shamanistiske redskaber skabt til tiden nu kalder jeg din kraft hjem sammen med dig. 

Sjæls Terapi forløb.

personlig sessions 1-1
 
For dig der har mistet dig selv til stress eller sygdom og trænger til støtte hjem i din kraft. Sjæls terapi er både samtale, clairvoyance, healing og forløsning samt redskaber til at hjælpe dig selv i forløbet og efter.
 
Der arbejdes dybt med dine udfordringer og dit sjælslys kaldes ind, så du kan lære det at kende, du bliver guided til at gøre plads og respektere din kraft, skabe overskud så du kan følges med din energi i livet og stoppe med at brande dit lys.

Pris.1 beh. kr.1200,-  ca.halvanden time
5 beh. 5000,-  
.............................................................................................

Private Sessions - Sjælsterapi 1.1/2 time

Jeg kobler mig på dit hjerte og energi, ser ind i dine tal, hvor er du nu, og Tarotten hjælper os med at nå dybt. Hvad står i vejen for at du kan tage de næste skridt, dit tema er vigtigt og dine spørgsmål er velkommen.
Det handler meget om at løsne begrænsemde mønstre, at komme ind og favne kraften og skønheden i dig selv. Vejen til ny energi - heale huller og traumer.
Mærke din hjerteenergi Indefra og ud.
Der sker det der sker, med besøg af formødre, smukke engle og dine vejledere.
Møder vi en smerte bliver den hurtigt forløst og healet.
Altid i en kærlig ånd. ❤️
Med trommen og shamanistiske redskaber skabt til tiden nu kalder jeg din kraft hjem sammen med dig. kr.1300,-

...........................................................................................................................
 
I den indianske tradition er “Medicine” alt der hjælper den enkelte med at føle sig mere forbundet og i harmoni med naturen og alt levende. Alt der er helende for vores krop, sind og sjæl, Velkommen.


Shamanisme og religion.

Der, hvor shamanisme adskiller sig væsentligt fra de religiøse bevægelser er ved den direktespirituelle oplevelse uden mellemmand. Viden og indsigt erfares indefra i modsætning til tro,som er noget, der overtages udefra og fra andre.Der er ingen regler og love, ingen bog man kan slå op i. Der en ingen ledere, der bestemmer,det er ingen religion. Shamanisme er universets vej, lige så mangfoldig som universet,derfor er shamanisme en personlig udviklingsvej.

 

Shamanisme er blottet for teori, den er et rent oplevelsesbaseret erfaringssystem.I enhver Religion findes begrænsninger.

 

I den ny tids Shamanismen opløses alle former for begrænsninger i det enkelte menneske.
Den ny tids Shamanisme hjælper menneskene fri af destruktiv frygt, begrænsende tanker, følelser, og handlinger som ofte stammer tilbage fra begrænsende religioner, magt og uvidenhed.

Tilbage til sjælen i hjertet, hvor du kan leve i et med dine smukkeste følelser og være tro mod dig og dem.
Samtidig er der stor respekt for alle kærlighedsbudskaber fra enhver religion, hvilket vil sige, atShamanismen er stedet, hvor vi alle kan mødes i ligeværdighed, respektere hver sin sandhed og proces uanset hudfarve og religion.

 

I livets shamanistiske skole tiltrækker vi selv det, vi står i, der er en højere mening med det, som sker i vores liv. Alt er en lære proces til at blive et større menneske, lige meget hvad vi har været igennem eller lært, kan vi altid ophæve vores egne begrænsninger uden, at det berører andre, og uden at skulle analysere os væk fra nuet.
 
OM TRO
Kun fra vores eget udgangspunkt, vores egen sandhed, er det muligt at have en tro. Ellers har vi bare adopteret andres, og det vil aldrig blive vores eget.
Tværtimod vil det få os til at føle os forkerte, fordi vi vil have svært ved at tage alle aspekter ind i forhold til en udefra kommende tro, som ikke passer til os, der hvor vi er i livet, og med det bevidsthedsniveau vi har her og nu.

 

Troen er ankeret, ankeret til os selv og til meningen og den indre fred. Vores egen tro behøver ikke have noget navn, eller være knyttet til en bog eller at have en beskrivelse. Ikke et ord.
Det kan være en indre fornemmelse for vej og mening. Din egen tro.

 
 
 
Takanaiya Schanne Bruun | CVR: 30254953 | Strandvejen 96, 2900 - Denmark | Tlf.: 60 71 02 22