Takanaiya Schanne Bruun
 
 Samarbejde
 
Til at Skabe lydhealing og Power WORKSHOPS for enkeltpersoner og Grupper og styrke trommens kraft i et GLOBALT NETVÆRK i Europa. 
 
www.whirlingrainbow.com
 
White Eagle Medicin Woman & Grandmother Drums.

Grandmother Drum (GMD) er en af verdens største Hellige Trommer af sin art med 2,2 meter i diameter og indlagt 200 krystaller.White Eagle Medicine Woman fra Alaska og GMD har rejst millioner af kilometer og rørt en halv million menneskers liv over de sidste 20 år for at fremmefred i verden, og Globalforsoning.

 
Takanaiya Schanne Bruun  
Et medium, af forfædre, bedstemødre, og mestre i åndeverdenen. Samt en direkte linie til det højeste Guddommelige og Kristusbevidsheden.
 
 
Vision
Blandt Navaho og Hopi er Whirling Rainbow en profeti og et løfte om fred for alle nationer og alle mennesker gennem den forståelse, at alle racer er ét.
visionen er at forene folk i de fem hellige farver, alle trosretninger arbejder sammen til gavn for helheden. Når alle veje til helheden respekteres af alle kulturer, vil profeti af Whirling Rainbow realiseres.
 
 
The Mission
Magisk Lysarbejde Shamanhulen ærer og fejrer de forskellige kulturelle og åndelige stier af den menneskelige familie. Der uddannes og arbejdes for den universelle lære af indre fred, kærlig medfølelse, visdom og en forståelse for kernen i enhver kultur og åndelig tradition.
Missionen er at vække den spirituelle intelligens (guddommelighed) i hjertet af menneskeheden, at manifestere det fulde potentiale af den menneskelige ånd, at samarbejde og skabe en verden af enhed, kærlighed og fred med sig selv, familien, samfundet og jorden.
  
 
.............................................................................................
    
  
Ny tids Bevidsthed 🦢
Vejen til din indre Shaman

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hjertelig Velkommen

 
     

Sjæls Terapi forløb.
Personlig sessions 1-1
For dig der har mistet dig selv til stress eller sygdom og trænger til støtte hjem i din kraft. Sjæls terapi er både samtale, clairvoyance, healing og forløsning samt redskaber til at heale dig selv.
Mere om Takanaiya og sessions
 
.........................................................................................................................
 
 
   its Time to let it all go... 
Sjæls terapi healings forløb: - Online - 6 moduler - kr.3000,-
1 nov., 15.,nov., 29 nov.,13 dec., 27 dec.,10 jan.2023 kl.19.
Din Sjæl Kalder - Lyt til din egen sjæls bestemmelse.
Vejen ind i en højere hjerte bevidsthed, renselse gennem den blå flamme, lær at observere dit lys, heale dig selv, rejse til din sande væren, kraft og mod til at stå frem.
Vi rejser ind i kernen gennem meditation, bøn og ceremoni, transformere gammel energi, smerter, frygt, stress og ubalancer til visdom.

Du får ord, visdom og støtte i din egen rejse, til et smukkere sted i dig.
Når du selv kan bære din kraft, kan du også lære andre det.

Vi guides af rådet af 9 bedstemødre, vores formødre og forfædre, engle og guider, som støtter os i at slippe det som ikke længere tjener dig og moder jord.

Vi glider med din og moder jords forvandling ind i en ny tid, en smuk og kærlig rejse hvor du vil forstå det der sker i dig og på jorden lige nu.
Du kan stille spørgsmål før og efter rejsen, jo flere spørgsmål jo mere visdom.
 
Tilmelding, mobilpay 20457, skriv din mailadresse i beskedfeltet, så sender jeg dig et link 💙 kærligst Takanaiya
 
Takker med hjertet for hvad vi har lært det har ændret meget på min forståelse på hvem jeg er og hvad jeg kan, hvilke muligheder jeg har fået for ændre nogle ting i livet som jeg ikke selv har kunne forstå hvorfor var i mit liv. Jeg har lært at se meget lysere på livets muligheder nu. knus og tak fra mig.
Eva Gejbøl
 
 ................................................................................................................
 
 
Sjælehentning og Shamankrystaller.
NYT Forløb over 6 moduler - Diplomuddannelse.
  
Opstart: 19 nov. 17.dec. 7.jan. 28. Jan. 25.feb. 11 mar. kl.10 -16.30
 
Sjælehentning og krystaller
 Sjælehentning med tromme
Bevidst og ubevidst hentning af tabte sjælsdele.
Træning og cirkeldeling

Vi bruger krystallerne som en støtte ind i ny tids bevidsthed.
Shamankrystaller renselse og opgradering.
Indvielses Ceremoni og udtræk af gammel energi med krystaller.

Kald din kraft hjem og få visdom på tidens skiftende energi, hvordan den påvirker dig, vi samarbejder i cirkel i synergi og kalder vores kraft hjem til ny begyndelse.

Max.8 personer pris Ialt for hele forløbet : kr.6600,-
Tilmelding mail schanne@shamanhulen.dk Tlf.60710222

Gå afstand fra Odense banegård.
 
................................................................................................
 
Healing i Odense City
 
Du kan bestille en privat sessions til kr.795,- varihed ca.50 min hos Takanaiya i Odense. Healingen arbejder som en indre rejse og healing af dit tema.
Sammen rejser vi dybt ind, transformere, forløser og henter din kraft hjem.
Du bliver sat fri til at gå nye veje.
Healingen henter visdom, gennem lyd, rasle, krystaller og shamantromme.  
.............................................................................................
 
Private Sessions - Sjælsterapi 1.1/2 time 

Jeg kobler mig på dit hjerte og energi, ser ind i dine tal, hvor er du nu, og Tarotten hjælper os med at nå dybt. Hvad står i vejen for at du kan tage de næste skridt, dit tema er vigtigt og dine spørgsmål er velkommen.
Det handler meget om at løsne begrænsemde mønstre, at komme ind og favne kraften og skønheden i dig selv. Vejen til ny energi - heale huller og traumer. Mærke din hjerteenergi Indefra og ud.
Der sker det der sker, med besøg af smukke engle og dine vejledere.
Møder vi en smerte bliver den hurtigt forløst og healet. Altid i en kærlig ånd. ❤️ Med trommen og shamanistiske redskaber skabt til tiden nu kalder jeg din kraft hjem sammen med dig. kr.1200,- 
 
...........................................................................................................................
 
 
Lyd og Healings Ceremoni  
En lille film.
 
kan bestilles af private grupper
Ceremonien foregår nu i Odense
 pris kr.375,- pr.person
 
Den hellige hule - Moderjords livmoder og 9- stjernens blå flamme
Denne ceremoni køre uden varme dampe i Odense C med fokus på 9 stjernes lydvibration for at genoprette og forny det menneskelige energifelt.
 
lokalet bliver redt op med tæpper og skind og du vil guides igennem en smuk renselses rejse liggende. En rejse fyldt med mantra og kærlige lydvibrationer der opgradere dig til dit fulde potentiale. Medbring tæppe, pude og vandflaske.
 
 

 
 
 

........................................................................................................................
 
Ved tilmelding indbetales beløbet
konto 3409-11741304 🦅
MobilPay 20457
Husk ceremoniens dato og dit navn.

Når der er betalt er du sikret en plads.
Tilmelding er bindende.Ved afbud grundet sygdom indgivet senest en dag inden ceremonien starter, kan beløbet refunderes i form af tilgode bevis til en senere ceremoni. Derved kan andre på venteliste få mulighed for at få din plads. 
Melder du fra på selve dagen refunderes beløbet ikke.
 
 
 
 
Bogen kan købes 
 
 
En fjer repræsenterer væsener, mestre og engle bærere af åndelige budskaber. Når en fjer kommer dalende ned fra himlen eller den ligger smukt på min vej og venter på at sende mig sit budskab er det en hilsen til mig fra højeste guddommelige kilde, som jeg nu giver videre til dig der læser dette. Modtag din fjer Fyld den med din bøn, træk vejret i en smuk følelse og blæs kærlighed på eller lad vinden hviske på den, det bærer dine bønner og drømme til Skaberen.
Velkommen i mit univers.
 
 
 
............................................................
 

  I den indianske tradition er “Medicine” alt der hjælper den enkelte med at føle sig mere forbundet og i harmoni med naturen og alt levende. Alt der er helende for vores krop, sind og sjæl, Velkommen.     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Takanaiya Schanne Bruun | CVR: 30254953 | Kongensgade 13, 5000 Odense C - Fyn | Tlf.: 60 71 02 22