Min udviklingsvej:
Jeg brænder for den ny tids udvikling af det rene og frie menneske, for det højeste gode til alt levende og moder jord.
 
Udover mange ny kanaliserede Healings metoder.
Har jeg udviklet mig gennem masser af selv studier, Healing og egen kanalisering, indre undervisning og indre rejser.
Den ny tids Shamanisme og Energi Terapi med Engle og Mestre har en stor plads i mit hjerte.

Min fortid:
Psykologi, Kognitiv Psykoterapi, dybde terapi, det holistiske menneske syn, regressions terapi, stressterapi.
 
I dag sammensat til psykologi, natur og energi terapi, som har skabt magisk lysarbejde og balance i mig selv og mange andre.
💚 Hjertelig Velkommen
 
 
......................................................
 
 min ørn på alteret 
 
 

Jeg er

 
 
Artikkel
 
  

               Takanaiya Schanne Bruun - Shaman af tiden nu                         

Jeg væver dit indre til du opdager hvor smuk du er.

Takanaiya betyder: at gøre hel fra det højeste Guddommelige jeg er et medie som kanaliserer ny medicin til den ny tids højere bevidsthed, healende redskaber bliver opgraderet med permanent renselse til at løfte og opløse gamle tunge energier som vi bære fra fortidens opdragelse og som skaber frygt for hinandens kraft. ( forkertheds følelser) 

Jeg skabte min første tromme af råskind for ca.12 år siden sammen med Shamankvinden Jonnya, herefter kom de gode gamle opstegne mestre og lærte mig om at kanalisere den ny tids kraft direkte i de hellige trommer gennem ceremoni. 

Derefter har jeg gået et stykke vej sammen med White Eagle medicine woman fra Alaska hendes fantastiske kanal har vejledt og guided mine Vissioner.  
 
Jeg fik en smuk titel og indvielse sidst i 2017 som fødselshjælper til at bære sjælen i kroppen, vejen til at følge sit hjerte for det højeste gode, som er så vigtig for at blive i balancen i de høje vibrationer som moder jord åbner for nu, og som hele vores samfund skal lære rigtigt meget af. 

 

  Mit program er i dag sammensat direkte fra min sjæls kontakt, hvor du får hjælpen til at din maskuline og feminine energi mødes for at skabe balance i dine følelser, krop og sind tilpasset lige netop dig. 

Jeg modtager beskeder på hvordan lige netop du bliver påvirket i udrensningen af gammel energi ud fra dit tema.

Min opgave er at hjælpe mennesker ud af fortidens begrænsende mønstre for at samle alle dele af sig selv, løfte og rense stress og tunge følelser og overfører ny energi til vejen ind i en højere hjertebevidsthed, hvor du lære at favne dig selv og det du indeholder.

Jeg har gået den hårde vej gennem livet, som i dag bliver ved med at udvikle sig gennem min indre shaman, rejsen bliver dybere og dybere og smukkere og smukkere, jeg samarbejder med naturens kraft, universets indstrømninger af energier til moder jord, kærligheds ceremonier i samarbejde med vindene, bruger blomster, planter, kraftdyr og fuglenes budskaber til personlig udvikling i mine Workshops og Ceremonier.

Jeg kanalisere kærlighedens budskaber og symboler i mine Healings redskaber. Kanalisere nye og lettere metoder til healing, en kortere vej til balance. 

Har stor Kærlighed til Shaman Trommens hjertelyd, som er et fantastisk redskab til at kalde din sjæls energi hjem.

Trommen er også blevet opgraderet med permanent rensende energi og en kraft der passer ind i den ny tids løft, hver tromme har sin egen personlighed og budskab og forener himmel og Jord, trommen henter nøjagtigt den energi som du har brug for i din udvikling.

Jeg bygger og skaber din personlige Tromme hvis du ønsker 

Jeg modtager intuitive budskaber og lyde fra fuglene som er det engle og mestre der viser sig på himlen. 

Efter ønske fra mine kursister har jeg forsøgt at sætte ord på fuglenes budskab så alle kan få glæde af dem når de møder fugle som giver særlig opmærksomhed. jeg oplever at kursisterne  kommer tættere på fuglene og forstår deres budskab efter mine workshops. 

Min opgave er blandt andet at være med til at opgradere gamle Shamanistiske Redskaber til en højere vibration af kærlighed og Lethed og sætte alt hvad jeg møder fri af menneske skabt destruktiv bevidsthed dette gælder for både mennesker og dyr, i mig selv og alle der er klar. 

 Udviklingen på jorden går stærkere end nogen sinde før moder jord er i stor udvikling ind i en højere vibration og det samme er du, derfor må vi alle gå ind og tage ansvar hver især for vores indre balance og lære at behandle os selv med respekt og nænsomhed.

Det vil sige at en transformation er i gang hos os alle, vi skifter energi og renser ud af alt destruktivt som står i vejen for at en smukkere vej kan komme til både i dig og på jorden.

Vi må alle Lære at være tro mod os selv, er vi tro mod os selv er vi det også mod andre og jorden.

Vælger vi at løfte os selv hjælper vi både planeten os selv og dem omkring os og kommer til at leve et liv i overskud, lethed og glæde hvor vi kan læne os tilbage og modtage hvad vi ønsker i hjertet.  

Hjertelig Velkommen. 

   Workshops der løfter dig ind i den nye tids energi

Se Kalender

 

 

 

 
 
 

 

                                     .....................................................

 Takanaiya Schanne / Sessions 

       Pris.  1 Time kr.1000,-

             1,5 Time kr.1300,- 

 Mulighed for Vejledning pr.tlf. 

Vejledning pr. tlf. kr.450,- 30 min 

 Tlf. møde indbetales inden aftalen. 

mobilepay tlf. 20457

konto 0910 - 437 22 756 93  

 
 
Takanaiya Schanne Bruun | CVR: 30254953 | Nyrupvej 19, Ørsted, 5620 Glamsbjerg - Fyn | Tlf.: 60 71 02 22