Sessions / Den Hellige Portal
 
 
De syv Svanesøstre er Norge, Sverige, Finland, Danmark, Færøerne, Island, Grønland.
kraften af de 7 nordiske lande er forenet med den feminine energi af de syv søstre og 7 stjernen fra pliaderne.
 
               
  
.
Anette, Kjerstin og Takanaiya
Indviede den første af de syv søstre til den hellige portal Kjerstin er Samer fra nordnorge, hun lagde urkraften fra hendes formødre og fædre i stenen.
 
 
 
 
 
 
 

Den Hellige Portal

 
 
 Vil du åbne dit hellige rum i hjertet
foråret 2018
 
 Åbnings Ceremoni 2 april - 2 påskedag kl.13.30 - 16 
Pris voksne kr.300,- Børn kr.50,-
 
 
Den Hellige  Portal
 
              Et fyrværkeri af Magisk diamant indstrømning.
        Portalen for fred og kærlighed til alt levende på jorden.
Hvordan påvirker den hellige portal?
Derfor er portalen også god for børn.
 
 
At træde ind i portalen er som at komme hjem i sig selv. Hjem til det sted, der er rart at være, som vi længes efter og som vi har ledt efter udenfor os selv. Her mærker du balancen stille indtage din krop og dit sind, du løftes ud af din travle virkelighed og en ny virkelighed tager stille form i dig og vil stille udfolde sig i dit levede liv. Du kender nu til, dit eget indre væsen og kan i livet finde dette udgangspunkt ved at søge naturens stille støtte. Under rejsen mod dit indre væsen, kan din rejse føre dig gennem verdner du end ikke kender, men kun for at bringe dig hjem i dig selv.
 
13 November 2017
 
En lille deling fra en samtale med Gud.
Jeg har idag siddet og talt med det guddommelige, herfra lyder det at det vi har skabt er en `Hellig Portal ` Denne Portal skal hjælpe os alle derhen hvor vi lever fra det hellige sted i os. Alt arbejde, der udføres i den ´Hellige Portal, er med direkte energi fra den højeste guddommelige Kilde, til alles bedste. Alle der træder ind i denne portal vil gennemgå en transformation, der åbner det hellige rum i hjertet. Denne åbning vil være permanent og den direkte vej ind i, det vi kalder 5 dimension på jord. Dvs at alle der vælger at få healing i portalen vil stille begynde at agere i sit liv udfra et nyt udgangspunkt.
 
Shaman TiaraMoona WhiteFlame
 
Jeg så en søjle af lys stige fra Moder Jords indre og op i vores hellige cirkel og lysets navn var kærlighed. Og jeg så en søjle af lys stige ned fra himlen og møde kærlighedslyset i vores cirkel og lysets navn var kraft. Og de to lyssøjler dansede i cirklen og midt i lyset var to gyldne og lysende væsener i skøn omfavnelse. Kraften og kærligheden dansede med hinanden og fra midten af cirklen rakte de ud efter os allesammen og indbød os - dig og mig - til at være med i dansen. De kiggede ikke efter om du var stor eller lille, sort eller hvid, barn eller voksen. Alle kunne være med. Og i denne dans samledes alle religioner og alle folkeslag, det der er foroven blev forenet med det der er forneden. Jeg så det nye menneske blive født i hjerte og lys.
 
Margit Kristensen Ny Tids Shaman og kunstterapeut.
  
Min rejse i portalen Et billede af 3 Nytidsshaman trommer - en lille mørkebrun hestetromme, en stor rådyr dobbelttromme og en lille hvid hestetromme kom til mig og var med til at starte min rejse i portalen.Jeg skulle selv bygge dem fra bunden af og det startede en dyb udrensning i mig. Jeg blev ført tilbage til tidligere inkarnationer og fik indsigter, som jeg kan bruge til at forstå nogle af mine reaktionsmønstre i dette liv. Jeg fik et sjælssymbol, som har fulgt mig hele vejen i arbejdet i 
portalen. Forskeren er vågnet i mig - i opbygningsfasen af portalen fik jeg vist en energi og et svingningsmønster. Dette forsøger jeg at arbejde videre med, da det gav harmoni i kroppen. I portalen er alle religioner samlet som en ren universel energi. For mig bliver det til: Vær et godt menneske.
 
Hannah Annette Hjort Nielsen - Sitara - Woman of its ovn
 
 
I tiden før vi startede på Den nye portal var der nætter hvor jeg ikke kunne få varmen, det viser sig så hen af vejen at det er Snedronningen som har banket på. Da vi lagde hånd på den sidste cirkel i manifestationen af portalen gik det op for mig at hun ville kommunikere med mig, hun fortalte at de nordiske fugle er hendes budbringere. Kort efter fik jeg hendes navn hun hedder Drin, og derefter var der så mange stjerneskud på himlen som jeg aldrig har set før 👼wow. De kom alle vandret og samlede sig til en magisk ring og lagde sig lige over mig. Derefter blev det fortalt mig at HELE VORES SOLSYSTEM TAKKER OS.VI har ingen anelse om hvor stort det er det vi har skabt. Tak
 
Shena Wahle Woman - Shaman Fidji 
.
   
 
Da Vi lavede den sidste ceremoni i cirklen fik jeg et billede af 2 store søjler uden om cirklen, de vibrerende i hver sin retning og inde i midten så jeg Yggdrasil som også var gylden.Budskabet for mig var at her stod jeg i en sjæls port/portal og at alle der træder ind i cirklen ville kunne få kontakt med sine formødre /forfædre og de kommende generationer Hørte også ét meget fin/sart klokke spil.
Taknemmelig er jeg over at være med til at skabe denne port og de ting Vi kan udrette der 💚💚💚
 
Aiyana Celeste - Gudinde af hjertet - Medicin Kvinde

 

 


 

   

 

 

 

 

 

Magi ........................................................................................................

 
Den Hellige Portal 

Er kanaliseret af Takanaiya Schanne ejer af Shamanhulen. Portalen er født i et kraftfuldt samarbejde af nordiske shamaner hun selv har uddannet. 

Zelinna Taalas - Gyldne Vinge

Golden Eagel

Okatari - Goodness - Syngende Ulv

Hannah Annette Hjort Nielsen - Sitara - Woman of its ovn

Hannah

Elna Jakobsen - Regnbuens dansende Bjørn

Kirsten Andersen - Standing Woman of the heart

Takoda

Shena Wahle Woman - Shaman Fidji

Tiara Moona - White Flame

Aiyana Celeste - Gudinde af hjertet - Medicin Kvinde

Margit Kristensen Ny Tids Shaman og kunstterapeut. 

Væbner Kristian har støttet op omkring de tunge sten og holdt den maskuline energi i Cirklen  

 

 

 

 
 
 
 
  
 
 
Takanaiya Schanne | Nyrupvej 19, Ørsted, 5620 Glamsbjerg - Fyn | Tlf.: 60 71 02 22