den nye shop er under opbygning
 

 

 

 

Shamanhulens Ceremonishop

                                               

 
Du kan kikke ind i shoppen her på linket
 
Shamanisme og religion.
 
Der, hvor shamanisme adskiller sig væsentligt fra de religiøse bevægelser er ved den direktespirituelle oplevelse uden mellemmand. Viden og indsigt erfares indefra i modsætning til tro,som er noget, der overtages udefra og fra andre.Der er ingen regler og love, ingen bog man kan slå op i. Der en ingen ledere, der bestemmer,det er ingen religion. Shamanisme er universets vej, lige så mangfoldig som universet,derfor er shamanisme en personlig udviklingsvej.
Shamanisme er blottet for teori, den er et rent oplevelsesbaseret erfaringssystem.I enhver Religion findes begrænsninger.
I den ny tids Shamanismen opløses alle former for begrænsninger i det enkelte menneske.
Den ny tids Shamanisme hjælper menneskene fri af destruktiv frygt, begrænsende tanker, følelser, og handlinger som ofte stammer tilbage fra begrænsende religioner, magt og uvidenhed.
 
Tilbage til sjælen i hjertet, hvor du kan leve i et med dine smukkeste følelser og være tro mod dig og dem.
Samtidig er der stor respekt for alle kærlighedsbudskaber fra enhver religion, hvilket vil sige, atShamanismen er stedet, hvor vi alle kan mødes i ligeværdighed, respektere hver sin sandhed og proces uanset hudfarve og religion.

I livets shamanistiske skole tiltrækker vi selv det, vi står i, der er en højere mening med det, som sker i vores liv. Alt er en lære proces til at blive et større menneske, lige meget hvad vi har været igennem eller lært, kan vi altid ophæve vores egne begrænsninger uden, at det berører andre, og uden at skulle analysere os væk fra nuet.

OM TRO
Kun fra vores eget udgangspunkt, vores egen sandhed, er det muligt at have en tro. 
Ellers har vi bare adopteret andres, og det vil aldrig blive vores eget.
Tværtimod vil det få os til at føle os forkerte, fordi vi vil have svært ved at tage alle aspekter ind i forhold til en udefra kommende tro, som ikke passer til os, der hvor vi er i livet, og med det bevidsthedsniveau vi har her og nu.

Troen er ankeret, ankeret til os selv og til meningen og den indre fred. Vores egen tro behøver ikke have noget navn, eller være knyttet til en bog eller at have en beskrivelse. Ikke et ord.
Det kan være en indre fornemmelse for vej og mening. Din egen tro.
 

 

 

 Kvinde Cirkler
 
Kvinde Cirkel Shamanhulen
 
 
Jeg er en del af foreningen og ønsker kvinder i alle aldre Hjertelig velkommen til at deltage i den visdom og personlige udvikling som ligger her, et smukt stykke arbejde er gjordt for at genfinde kraften af balance, respekt for energien, forening af hjertets søsterskab som vi alle har brug for.
 
for os er det helt naturligt at passe på moder jord
Skabe en god fremtid for vores børn
 
Grandmothers Circle the Earth – Danmark 
 
Baggrund for Grandmothers Circle the Earth – Danmark 
Rundt om i verden dannes i disse år ’Council’s of Grandmothers’. Åndelige ledere - healere, shamaner, medicinkvinder mv. - samles og rejser Verden rundt. Gennem retreats, ceremonier, foredrag og healing arbejdes der for at genoprette fysisk, følelsesmæssig og spirituel balance via egne og andre oprindelige folks traditioner og visdom.

Inspireret og støttet af Grandmother’s i disse Council’s dannes kvindecirkler, hvor alle er med til at støtte op om arbejdet, som udspringer af Hopi-indianernes profeti:
’When the Grandmothers speak, the World will heal”.

Det handler om at bringe det feminine ind til at afbalancere den maskuline energi, som den moderne verden er domineret af. Dermed menes vores fokus på det forretningsorienterede og målrettede, på struktur, kontrol, effektivitet, produktion og forbrug.

Vi mødes i kærlighed til alt der er.
Takanaiya Schanne Bruun | CVR: 30254953 | Kongensgade 13, 5000 Odense C - Fyn | Tlf.: 60 71 02 22